תביעה נגד הצלם

  • תביעה נגד צלם
    איציק | 17/08/2009 17:18

    לפני כשבוע חגגנו באולם אירועים שנה לבת.הזמנתי צלם.אתמול קיבלתי דיסק מצלם מלא פשלות.היתה לו בעיית SOUND.אז הוא החליף לי כל השירים שהיו באירוע ,איכות של צילום על הפנים.בעת מסירת הדיסק אמר לי שהכל בסדר.רק לאחר צפיית בדיסק זיהיתי בפשלות.כשהתקשרתי אליו הוא טוען שאין מה לעשות,והוא לא מוכן לתקן.האים אפשר לתבוע את הצלם?? להיום התברר לי שאין לו אפילו תיק במס הכנסה.שהוא סתם חובבן אשמח לקבל מענה...

    • תביעה נגד הצלם
      אליהו קייקוב | 17/08/2009 18:15

      איציק שלום, לא נעים בהחלט ולצערי אף מוכר. חשוב לדעת מה סוכם ביניכם וכיצד הציג הצלם את עצמו מלכתחילה אך על פניו בהחלט יש מקום לתביעה נגד הצלם, בין אם התברר בדיעבד שהמדובר בצלם חובבן ובין אם לאו. אדם המציג את עצמו כבעל מקצוע נושא באחריות זו בהתאם ובמידה וגרם לנזק הוא עלול לחוב בנזיקין אם יימצא שהתרשל בעבודתו. בהצלחה!

    • גם לי ישנה בעיה דומה
      נאור | 21/12/2009 19:46

      הצלם שלי צילם חלק מהתמונות בפילים וחלק מהתמונות בדיגיטלי למרות שלא סוכם כלל על פילם. אמנם בחוזה לא מופיע סעיף המסכם את זה אבל סוכם על אלבום דיגיטלי שאמור להכיל בתוכו תמונות אלו. הוא סרק 3 פעמים את התשלילים עד שבפעם השלישית כבר השלמתי עם האיכות ונסיתי להמשיך הלא עם זה מתוך הנחה שזו תיהיה הפדיחה היחידהץ הסאונד אצלי גם היה קטסטרופה ונשמע כמו איזה טרינזיסטור לפני 20 שנה. שלא לדבר על האיחור בזמנים.ועל עריכת הדיויוד המזלזלת. לבסוף קיבלנו את הדיוידי לאחר חצי שנה וכרגע אנחנו בכסאח עם הצלם החוצפן שרוצה את יתרת הכסף שלו ולא מוכן לוותר עליו. אשמח אם תיצור איתי קשר באימייל לראות אולי מדובר באותו צלם.