פרסום תיק אישי באינטרנט

  • פרסום תיק אישי באינטרנט כולל שמות דחוף!!!!!
    נועה שרון | 20/07/2009 22:49

    התיק האישי שלי מופיע באינטרנט כולל שמות ופרטים אינטימיים מאוד. אתר אחד שפניתי אליו הסכים להוריד ואילו השני לא. האם מותר להם לפרסם כך באינטרנט?

    • פרסום תיק אישי באינטרנט
      עו"ד גיל קראוס | 21/07/2009 10:48

      נועה בוקר טוב, לא ברור לי משאלתך באיזה תיק אישי מדובר, מי הגורם שפרסם אותו והאם חל חיסיון ו/או צו איסור פרסום על התיק. נא צייני את מלוא הפרטים ואז אוכל להשיבך.

      • פרסום תיק אישי באינטרנט
        נועה | 22/07/2009 18:36

        זה תיק של תביעת אבהות שהייתה בו פסיקה תקדימית "הלכת שרון" אני לא רוצה לכתוב פה את מס' התיק שוב בגלל פרטיות אבל מפורסמים שם השמות של המעורבים מועדים ומקומות בהם קויימו יחסי מין דברים שמוזר לי שאפר לפרסם שלא בעילום שם של הנוגעים בדבר. אני ממש אודה לך אם תענה לי כיוון שאני חסרת אונים האתר "נבו" לא מוכנים להוריד את התיק כתבתי להם שוב אך הם לא עונים. מה אני יכולה לעשות? תודה רבה

        • פרסום פסק דין באינטרנט
          עו"ד גיל קראוס | 23/07/2009 18:35

          בעיקרון, אם אין צו פרסום על פסק הדין, ניתן לפרסמו. את יכולה לנסות ולהגיש בקשה לבית המשפט ולבקש להשמיט את השמות מפסק הדין, אך קחי בחשבון שמדובר בהליך לא פשוט.

          • עוד שאלה קטנה
            נועה | 23/07/2009 21:26

            קודם כל תודה שאתה עונה לי. שנית איך אני מבררת לגבי פסק הדין? ולמי אני יכולה לפנות כדי להתחיל בתהליך כזה?

            • פרסום פסק דין
              עו"ד גיל קראוס | 26/07/2009 14:46

              אם לא נרשם בפסק הדין שחל צו איסור פרסום, אזי לכאורה פרסום פסק הדין הינו מותר. נסי להגיש בקשה לשופטת אשר נתנה את פסק הדין, במסגרת אותו תיק.

              • פסק הדין ניתן לפני 33 שנה
                נועה | 27/07/2009 16:12

                זה היה השופט מנחם אלון הוא צריך להיות היום בן 86 אם עדיין חי איני יודעת. זהו גם פסק דין תקדימי "הלכת שרון". ועוד דבר איך מגישים בקשה כזאת? אם אני מטרידה אותך אנא תאמר לי. תודה נועה