המשך

  • עוגמת נפש
    מור | 19/07/2009 23:53

    שלום אשמח אם תעזור לי בנושא אני עובדת בעבודה והשבוע היה לי מיקרה יוצא דופן היה חשד לגנבה בחנות וחשדו שזו אני הסכמתי לעלות לפוליגרף וכך היה ויצאתי נקיה שאלתי היא כזו 1. האם אני יכולה ליתבוע את המנהלת על העוגמת נפש שאמרה לי "זה בה רק ממך" כאילו אני גנבתי (זה היה לפני הפוליגרף) 2. איומים של פיטורים ופתיחת תיק במישטרה אם אני לא יחתום על פוליגרף ולא יגיד את האמת 3. איומים מהקבטים 4. ימי עבודה שלא הלכתי עקב המיקרה 5. נסיעות ויום עבודה של בעלי ששווה 600 ש"ח ליום 6. ביזיון והשפלה מהעבודה שכולם חושבים עלי דברים שלא היו ולא ניבראו שבעיקרון היום פיטרו את הבחורה שעשתה את המעשה 7. מה בערך גובה הפיצוי שאני אמורה לקבל על כל העוגמת נפש והדיכאון שניכנסתי עקב המצב 8. האם יש טעם ביכלל לתבוע? תודה רבה

    • המשך
      מור | 20/07/2009 09:54

      יש לציין שביגלל מה שקרה השבוע לא שובצתי בעבודה וכרגע למרות שחזרתי לעבוד ויצאתי נקיה והכל בסדר אין ביכולתם לתת לי מישמרות השבוע כי עשו סידור "ולא יכולים לשנות" אבל אם זה היה אחרת היו משנים

      • געמת נפש בגין האשמה בגניבה
        עו"ד גיל קראוס | 21/07/2009 10:34

        מור בוקר טוב, במידה ואכן מדובר בהכפשה שנעשתה ברבים (לפחות אדם אחד שמע זאת) וההאשמה שבה האשימו אותך הייתה חסרת כל בסיס, אפשר ותוכלי לתבוע את הגורמים המכפישים בגין הוצאת לשון הרע. יחד עם זאת, מבלי לבדוק את מלוא הנסיבות ולהבין מה בדיוק אמרו עלייך ומדוע האשימו דווקא אותך, לא ניתן לדעת האם עומדת לך עילה או לא. אני מציע שתתייעצי בעניין עם עורך דין בתחום הנזיקין. מעבר לכך, במידה ונגרמו לך הפסדים בפועל בגין הפרשה, את בהחלט זכאית לדרוש אותם.