תביעה בגין חסימת חנייה

  • איך אני תובע נהגת שחסמה אותי בחניה?
    חיים | 06/07/2009 13:08

    t,nuk בערב יצאתי מחנייה תת קרקעית במרכז המסחרי בזיו שבחיפה וגיליתי שני רכבים שחוסמים את היציאה, צפרתי וחכיתי כמה דקות, זה לא עזר... הגדלתי ראש וחיפשתי בחנויות עד שלבסוף מצאתי את בעלת אחד הרכבים. כשביקשתי ממנה שתבוא לפנות את הרכב היא אמרה לי בחוצפה רבה תחכה עוד כמה דקות אני אבוא. חיכיתי קרוב לעשר דקות עד שהגברת תועיל בטובה להגיע ולשחרר אותי (בזמן הזה התקשרתי למשטרה ובקשתי שישלחו ניידת מכיוון שאני רוצה להגיש תלונה - הגברת הגיעה לפני הניידת). ביקשתי ממנה שתחכה עד שהניידת תגיע והיא ענתה לי בחוצפתה הרבה ציטוט: " אתה יכול לקפוץ לי" נכנסה לרכבה ונסעה. התקשרתי שוב למשטרה כדי להגיד להם שאין טעם לשלוח ניידת והם אמרו לי שאני יכול להגיע בבוקר למשטרה ולהגיש תלונה. השאלה היא האם אני צריך להגיש את התלונה במשטרה או שישנה דרך אחרת שבה אני יכול לתבוע את הגברת הלא כ"כ נחמדה הזאת? אחרי הכל היא גם חסמה אותי, גם עכבה אותי במודע לאחר שידה שהיא מפריעה למישהו וגם זלזלה בי בפומבי וגרמה לי לעוגמת נפש. אודה לכם על התשובה חיים

    • תביעה בגין חסימת חנייה
      עו"ד גיל קראוס | 07/07/2009 09:01

      חויים בוקר טוב, אין קשר בין הגשת התלונה לבין הגשת תביעה וניתן לנקוט ב- 2 ההליכים. אתה יכול להגיש נגד הנהגת תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות ולטעון כי נגרם לך נזק בעקבות העיכוב וכן עגמת נפש.