תאונה באולם אירועים

  • המלצה על עורך דין
    אלון | 06/07/2009 13:07

    שלום, אימי החליקה באולם אירועים בעקבות עצם זר שהיה על הרצפה. אני מעוניין לתבוע באמצעות עורך דין ולא בית דין לתביעות קטנות. יש לה עדים אבל בעל האולם מכחיש בכלל שהיה אירוע באותו היום (כנראה שבעל השמחה שילם בשחור). האם תוכל להמליץ לי על עורך דין שעובד על בסיס אחוזים? או לפחות תן לי כיוון למי אוכל לפנות בעניין .. אודה לך,

    • תאונה באולם אירועים
      עו"ד גיל קראוס | 07/07/2009 09:00

      אלון בוקר טוב, אין זה המקום הראוי להמלצה על עורך דין זה או אחר. עליך לחפש עורך דין שמתמחה בתחום הנזיקין ולפנות אליו.

    • יכול להיות תיק מצוין
      advocatos | 08/07/2009 23:11

      ראשית כל, נתחיל מכך שלאולם האירועים יש ביטוח נגד תאונות צד ג'. שנית, צריך להוכיח שהית רשלנות מצד האולם שלא דאג לניקוי הרצפה ו/או המשטח עליו שהתה אמך בשמוך לנפילה. שלישית, במידהו נגרם לה נזק גוף מדובר בתיק לא רע בכלל שיכול לתפוח ולגדול ביחס ישיר לאחוזי נכות אם יש. למידע נוסף תוכל לפנות אליי למייל, מיקי.