פטירת תינוק במשפחתון

  • מות תינוק במשפחתון
    אם אבלה | 28/06/2009 19:24

    תינוק נפטר מות עריסה במשפחתון שקיבל אישור מהעיריה. המטפלת ביטחה את התינוקות אך הביטוח לאו מכסה מוות שאין בו אשמה. האם יש את מי לתבוע? האם לעיריה יש חובה לבטח את הפעוטות בלא קשר לביטוח שעשתה המטפלת? האם לעיריה יש חובה לוודא שהמטפלת ביטחה את הפעוטות? האם יש חובה לעיריה לוודא שהביטוח שעשתה המטפלת יכסה גם בגין מות עריסה?

    • פטירת תינוק במשפחתון
      עו"ד גיל קראוס | 30/06/2009 14:57

      צהריים טובים, אם אין כל רשלנות או מחדל מצד עובדי המשפחתון אשר גרמה או תרמה לאירוע המצער, לא תוכלי להגיש תביעה. ביטוחי האחריות שמנפיקות חברות הביטוח למשפחתונים, כוללים רק מקרים שנגרמו עקב רשלנות המשפחתון.