פטירה בתאונת דרכים

  • פיצויים עקב תאונת ת.ד
    ניס | 27/06/2009 11:49

    מישהו נפטר עקב ת.ד, והותיר אחריו אשה ללא ילדים, אב ושלושה אחים מעל 18 שנים שאילתי מי מהם זכאי לקבל את הפיצויים עקב מוות בתאונת הדרכים האם צריך להגיש שתי תביעות או רק תביעה אחת. נא תשובתכם

    • פטירה בתאונת דרכים
      עו"ד גיל קראוס | 30/06/2009 15:01

      צהריים טובים, אם ישנה צוואה - כמובן שהולכים לפי הצוואה. כעיקרון, לפי חוק הירושה, במידה ואין צוואה, בן הזוג יורש מחצית ואביו של הנפטר יורש מחצית. יש להגיש תביעה אחת בשם כל היורשים.