נפגע תאונת דרכים

  • כיסוי אי כושר לנפגע בדרך ממילואים הביתה ??
    ש.מ. | 16/06/2009 14:45

    מי מכסה תשלום בעד חופש מחלה לנפגע בתאונה בדרכו מהבסיס הביתה לאחר שיחרור משירות מילואים פעיל ?? כרגע לא ברור אם מדובר בנכות לצמיתות ולא ברור אם אכן ימצה זכויות עפי חוק הנכים תגמולים ושיקום. האם מוכר ע"י חוק הביטוח הלאומי ? מכוח מה ?? "נפגע בעבודה" ??

    • נפגע תאונת דרכים
      עו"ד גיל קראוס | 16/06/2009 18:29

      ערב טוב, במידה ואינך מוכר כנפגע מכוח חוק הנכים, חברת הביטוח בביטוח חובה של הרכב בו נסעת אמורה לפצות אותך בגין נזקיך, לרבות ההפסדים עקב ימי המחלה שבהם אתה שוהה.