פרטים חסרים

  • לעו"ד יקי רנד - פגיעה בקטנוע חונה
    נאור | 02/06/2009 20:42

    בהמשך להודעתי הקודמת רציתי לשאול, הפוגע בקטנוע מסרב להעביר את פרטי הביטוח שלו, למרות שנפגשנו במוסך בטענה שהוא בא לשוחח עם מנהל המוסך ולהגיע להסכם, האדם הגיע, צילם את הקטנוע והלך כשהוא ממאן למסור את פרטי הביטוח שלו. האם הצעד הבא הוא הגשת תלונה במשטרה עם מס' הרכב שלו ע"מ שהם יבררו את הפרטים והאם זהו תפקידם כאשר מדובר אך ורק בנזק לרכוש, בתודה.

    • פרטים חסרים
      עו"ד יקי רנד | 04/06/2009 13:10

      אני מבין משאלתך כי אין לך את פרטיו המלאים של הפוגע, אלא אך ורק מס' הרישוי של הרכב. אם כך הדבר, בהחלט נכון לפנות למשטרה ולבקש פרטי הפוגע. הסבר כי למעשה מדובר בתאונת פגע וברח מאחר ומדובר במעורב בתאונה אשר מסרב למסור פרטים מלאים. יצוין כי ע"פ החוק, כל אדם אשר עבר תאונה מחויב למסור פרטיו לאדם המעורב איתו בתאונה. אני מניח, כי המשטרה תמסור לך את פרטיו.