מסירת פרטים

  • לעו"ד קראוס הבהרה מסירת פרטים
    חיים | 02/06/2009 15:49

    תודה רבה על התשובה אך מדובר בפגיעה בגופו של אדם או לייתר דיוק "ליטוף" וחוץ מזה הכל רק לטענתו אני לא יודע אם בכלל נגעתי בו כל שאני יודע שגם אם פגעתי בו לא מדובר ביותר מליטוף האם עכשיו התשובה שונה תודה

    • מסירת פרטים
      עו"ד גיל קראוס | 02/06/2009 18:15

      חיים ערב טוב, עדיין עליך למסור את הפרטים לאדם אשר טוען כי גרמת לו לנזקי גוף. תוכל לאחר מכן להודיע לחברת הביטוח שלך שאתה מכחיש את המקרה ושלא פגעת בו.