תאונת אופניים

  • תאונת אופניים
    נתנאל | 25/05/2009 23:13

    שלום רב ! לפני כשנה וחצי נסעתי באופניי על הכביש בירידה , כשלפתע הגיח ילד בריצה מכיוון המידרכה ללא היסתכלות נכנס לכביש. אני ראיתי אותו ניסיתי לבלום אך ללא הצלחה פגעתי בילד, הילד נפל על הכביש ואני עפתי מאופניי וחתפתי זעזוע ראש רציני ,ובנוסף שברתי את עצם הבריח מה שמגביל אותי עד היום, לילד לא קרה כלום הוא קם וברח ! אני נאנקתי מכאב ולא יכולתי לעשות דבר. שאלתי האם יש פה מקום לתביעה ? ואם כן את מי ?

    • תאונת אופניים
      עו"ד גיל קראוס | 26/05/2009 10:36

      נתנאל בוקר טוב, מדובר בנושא בעייתי שכן לילד עד גיל 12 אין אחריות בנזיקין ולא ניתן לתבוע אותו על רשלנות. רק אם תוכל להוכיח למשל שההורים לא השגיחו עליו כראוי, אז אולי תוכל להגיש תביעה נגד ההורים.