עו"ד בתביעת נזיקין

  • טיפול בתיק
    עדי | 23/05/2009 12:58

    האם העובדה שעו"ד אומר שהוא לא מטפל בעיניינים הקשורים לנכות,שיקום,ניידות כתוצאה מתאונת דרכים( אלא רק עם תשלום) זה אומר שההתיחבות לתיק לא רצינית ושהוא לא מתכוון לזכות בתביעה ?

    • עו"ד בתביעת נזיקין
      עו"ד אחת | 24/05/2009 08:45

      אני בכלל לא משוכנעת שמסקנתך נכונה. זה לא אומר שהעו"ד לא יתאמץ עבור תביעת הנזיקין בגין התאונת דרכים. ייתכן שאין הוא מעוניין לטפל בתביעות מול ביטוח לאומי, שלעיתים ניתן לבצעם לבד. לדעתי זה אפילו יחסוך לך בעלויות שכ"ט ומעיד על הגינותו.

    • טיפול בתביעה
      עו"ד יקי רנד | 24/05/2009 13:17

      התשובה לשאלתך תיגזר במידה רבה, בשאלה האם מדובר בתאונת עבודה אם לאו, והאם הוגשה תביעה למוסד לביטוח לאומי (במקרה של פגיעה חמורה חובה להגישה). משאלתך, אני מניח כי הוגשה תביעה למוסד לביטוח לאומי, ובא כוחך ניטרל עצמו מראש מטיפול בנושא זה. דעתי אינה נוחה עם התנהלות שכזו, שכן רצוי ומומלץ, כי עו"ד המטפל בלקוח אשר נפגע בתאונת דרכים, יעניק ללקוחו מלוא השירות, לרבות עמידה על זכויותיו בתביעתו אל מול המל"ל. עם זאת, אינני מסיק מכך כי מדובר בעו"ד אשר לא יהיה מחויב לתיק, אלא פשוט הוא מעדיף להתרכז בנושא הפיצוי, אשר מכוחו הוא מתוגמל.