תאונת דרכים

  • פיצוי בגין תאונת דרכים
    נפגע | 14/05/2009 08:43

    לפני שבוע הייתי מעורב בתאונת דרכים, כאשר רכב פגע בי במעבר חצייה. כתוצאה מהתאונה נשברה יד ימין שלי, קיבלתי מכה בראש כתוצאה מהנפילה ויש לי כאבים חזקים בכל הגוף, כולל חבורות בכל הגוף וכאבים חזקים ברגליים. אני רוצה לעשות בשבוע הבא סבב עורכי דין כי אני לא ממש מבין בנושא ורציתי לשאול שתי שאלות. אחת, מה הפיצוי שעורך דין יכול להשיג לי בעבור נזק זה (שאדע למה לצפות ואיך להגיב למספרים שעורכי דין יגידו לי)? האם יש דרך להבחין בין עורך דין שמתמחה בתחום לבין כזה שלא? ד"א, אני מרוויח בחודש בין 6,000 ל8,000 ש"ח בעבודה פיזית כרתך ולא יודע האם אוכל או מתי אוכל לחזור לעבודתי. תודה מראש על העזרה...

    • תאונת דרכים
      עו"ד גיל קראוס | 14/05/2009 13:11

      צהריים טובים, בשלב כה מוקדם לאחר התאונה, כמובן שלא ניתן להעריך את סכומי הפיצויים. לא ניתן לדעת כמה זמן תעדר מהעבודה, אילו הוצאות ייגרמו לך והכי חשוב - האם תיוותר לך נכות לצמיתות בעקבות התאונה. לפיכך, אני ממליץ לך שתברח מכל עורך דין שמבטיח לך סכומים כלשהם כבר בשלב זה... לפני שאתה ניגש לעורך דין מסוים תבדוק שהוא אכן מתמחה בתחום הנזיקין וכן נסה לברר עליו פרטים באמצעות האינטרנט או בכל אמצעי אחר. *הערת מערכת: לקריאה נוספת פיצויים תאונת דרכים