המנכ"ל

  • תביעה נגד מנכ"ל
    גידי | 26/04/2009 13:55

    תבעתי את המנכ"ל- שלי (עובד ציבור) על מעשה שעשה שלא במסגרת החוק וגרם לי נזק.בית המשפט קיבל את טענתי שאין לו חסינות(סע 7א לפק' הנזיקין),והתיק נידון בשלום ולא בבית הדין לעבודה בגלל עילה נזיקית(סע' 24א1לחוק בית דין לעבודה).האם אני יכול להביא עדויות וראיות על תיפקודו המושחת כמנכ"ל(בתבטאויות, דוח מבקר המדינה וכו'). ,כדי להציג את אישיותו הקלוקלת?

    • המנכ"ל
      ד.קובי | 26/04/2009 20:43

      שלום גידי, אני מבין שיש לך עו"ד המטפל בתיק,הוא יודע איך להציג זאת.

    • תביעה נגד מנכ"ל
      עו"ד יקי רנד | 26/04/2009 20:56

      קשה לייעץ לך באילו ראיות לעשות שימוש במשפט, בלי להכיר את תביעתך לעומקה, מה עוד ולא ציינת באיזו עילה נזיקית מדובר ומהו הנזק אשר נגרם. בגדול, ראיות על אופיו של אדם והתנהגותו אינן רלוונטיות להוכחת תביעה נזיקית, אלא אם כן יש בהן כדי לשפוך אור ולחזק טענה עובדתית כזו או אחרת.