תושב השטחים

  • תאונת דרכים עם פלסטיני תושב השטחים
    עדיאל טיירי | 19/04/2009 22:49

    לפני כשלש שנים נסעתי עם משפחתי ברכבי הפרטי לפתע פרץ לכביש רכב פלסטיני (ללא איתות) ופגע בצד שמאל של רכבי ירדתי לרכב הפוגע בכדי לבקש פרטים והתברר כי אין לו ביטוח לרכב במקביל התאספו שם למעלה מ 40 פלסטינים ובכדי ליצור הרתעה שברתי לו חלון (משולש) צד הוא הזעיק משטרה ואני נילקחתי לחקירה הוא טען ששברתי לו את החלון עם האקדח ושנתתי לו מכות עם הנשק ואיימתי עליו שאהרוג אותו אני בחקירה הודיתי ששברתי את החלון אבל עם היד (נפצעתי ביד) הוגש נגדי כתב אישום בבית משפט השלום על שבירת החלון בלבד והשופט פסק למחוק את כתב האישום לפני הקראה ולשלם לפלסטיני 1000 ש"ח ולמדינה 1000 ש"ח. הנזק שנגרם לי הוא: 1. הרכב הורד מהכביש עקב חשש לפגיעה בשילדה 2. כנף ימין הוחלפה 3.דלת ימין הוחלפה 4. מראת צד ימין הוחלפה 5. הרכב עבר טסט אחרי התיקון 6. ביזבזתי כ-6 ימי עבודה בגלל התיקונים 7. הוצאות עו"ד ששכרתי 1750 ש"ח (דרך עמותת "חוננו") 8. נסיעות לבית משפט השלום בכפר סבא 9. ביתי הגדולה שהייתה כבת 7 החלה "להרטיב" מהפחד 10. עוגמת נפש גדולה. אני כבר מותש מהמשפט הפלילי שעברתי (שנגמר) אבל אני מתלבט האם לתבוע את הפוגע בי על הנזק הרב שנפגעתי אני משפחתי ורכבי אשמח לקבל עצה בנושא . תודה מראש

    • תושב השטחים
      ד.קובי | 20/04/2009 02:39

      שלום עדיאל, בבקשה העבר את פניתך ליעוץ אישי למעלה תודה..