תאונת דרכים

  • נפגעתי מרשלנותו של חברת "שגריר".
    חנית | 04/03/2009 12:59

    נתקעתי עם רכבי באמצע הדרך, הזמנתי שגריר, לאחר שנציגם (היחיד)הגיע עם משאית הגרירה, התבקשתי על ידו להכנס לרכבי ולכוון את ההגה לכיוון המשוא שעל המשאית, השעה הייתה 10 בלילה, היה די חשוך ומחוסר תשומת לב "נכנסתי" בכבלים שהנציג חיבר לרכבי התקוע. כתוצאה מכך נפלתי על הכביש, פרקתי את כתף יד ימין, ופוניתי ע"י אמובולנס לבית החולים, כשאני נאנקת מכאבים עזים. עבר חודש מהמקרה ועדיין אני סובלת מהפציעה, אני מתקשה לתפקד ביום יום ונגרמה לי עוגמת נפש די גדולה. שאלתי היא: האם יש קייס? האם אוכל לתבוע את חברת שגריר או את נציגם? לדעתי לא סביר שאני אעלה ואכוון את האוטו, הגם שהוא בא לבד. האם לא היה עליו להזהיר אותי מפני הכבלים? האם יש לדעתך, עו"ד גיא כהן, "קייס"? אלו הם כל עובודת המקרה. אודה על התשובה.

    • תאונת דרכים
      זיו | 04/03/2009 18:12

      כמובן. לפי הפלת"ד מדובר בתאונת דרכים. נגרמו לך נזקי גוף ואת יכולה לתבוע את חברת הביטוח. יש לך קייס ובענק. ממולץ לפנות לעורך דין המתמחה בנזקי גוף = תאונות דרכים

    • תאונת דרכים מחוץ לרכב
      עו"ד גיא כהן | 06/03/2009 08:41

      שלום חנית לפי תאורך המדובר בהחלט בתאונת דרכים. המלצתי הינה לפנות לעורך דין בתחום בכדי לקבל הדרכה וליווי. בהצלחה.