חבות יחד ולחוד

  • חבות ביחד ולחוד
    אלי | 18/02/2009 18:14

    מה קורה כאשר שופט פוסק על 2 נתבעים לשלם סכום ביחד ולחד(ולא קובע חלוקה)? הם צריכים להסתדר ביניהם? ומה קורה אם לא? מהי הפרקטיקה? תודה

    • חבות יחד ולחוד
      עו"ד גיא כהן | 19/02/2009 08:34

      שלום אלי. כל אחד מהם חייב הכל. לא צריך לעניין אותך כיצד הם מסתדרים. בהצלחה.

      • המשך בבקשה
        אלי | 20/02/2009 10:40

        ראשית זה כן מעניין אותי כנתבע. שנית ,מקובל הבנתי, שתובע תובע ללא הבחנה בין % אחריות, רשימה נתבעים על אותו נזק אחד. חלק מהם מתפשרים.האם הנותרים עלולים להתחייב ב 100% והאם יכולים הם לשגר הודעה צד ג' למרות שהללו התפשרו עם התובע?! שוב: איך הולך בדרך כלל פרקטית? תודהי