מיץ מקולקל

  • מיץ ענבים
    שני | 15/02/2009 13:23

    לפי שבועים לערך קניתי מיץ ענבים בקבוק של חברה מוכרת של ליטר מזגתי לי לכוס ובמהלך השתיה הרגשתי גוש ישר ירקתי את זה ... וגיליתי שיש בו עוד גושים של (משהוא מוזר) לאחר השתיה כמעט הקאתי ונהיה לי כאב גרון שלא עבר מהר ... יש לי ילדים בית יש מזל שלא שתו מהמיץ האם יש עילה לתביעה במצב זה ?

    • מיץ מקולקל
      עו"ד גיא כהן | 16/02/2009 07:41

      שלום רב יש עילת תביעה. אני ממליץ לשלוח תלונה למשרד הבריאות בכדי שיעזרו לך עם מימצאים שלהם. לאחר מכן תביעות קטנות נראה לי הפורום המתאים.

      • תודה רבה
        שני | 16/02/2009 14:46

        מאוד מעריכה על מהירות התשובה המשך יום נעים