נפילה ברחוב

  • נפילה ברחוב
    אנה | 11/02/2009 18:32

    שלום רב, מקווה שהגעתי לפורום הנכון ואוכל לקבל הנחיה ראשונית כאן. בדרכי אל מקום החניה לאחר שהצבעתי בישוב שלנו נתקלתי בבעיה. מדרכה הייתה חסומה כולה ע"י אוהל הבחירות בדיוק במקום הנמצא ליד מעבר חציה. נשארו כ20-30 ס"מ מאחוריו או מלפנים. הלכתי עם התינוק בידיים, בגשם, על הפס הדק שנותר מהמדרכה. לצערי לא יכולתי לרדת וללכת על הכביש - מכוניות ונהרות של מים. נפלתי לפתע, ניסיתי לבלום את נפילתי בידי השמאלית - ביד ימין היה הילד, אגב גם הוא נפל על הכביש יחד איתי, ב"ה לא נחבל. נגשו אליי אנשים, עזרו לי לקום ולהגיע למכונית. כעבור כחצי שעה בבית התחלתי להרגיש חולשה ניכרת בכף יד שמאול איתה בלמתי, כאב ואף נימול. גם היום תחושה ממשיכה, רופא ראה אותי,אין שבר, מעט שיפור. טרם בצעתי צילום רנטגן. יש לי תמונה שצולמה לאחר הארוע של האוהל החוסם. האם יש טעם בכלל לפנות לאנשהו ולאן. תודה מראש, אנה

    • נפילה ברחוב
      עו"ד גיא כהן | 12/02/2009 08:07

      שלום אנה אני סבור כי יש לך עילת תביעה טובה כנגד מי שהציב את האוהל וחסם המדרכה. בשלב ראשון נסי לשמור ראיות לקרות הארוע והמיפגע. בהצלחה.