רשלנות והפח"ח. הערייה מחוייבת עפ"י חוקי העזר

  • בורות בכבישי ירושלים
    חיים | 15/01/2009 14:29

    לפני כשנה נסעתי עם קטנועי בכבישי ירושלים אשר היו מחוררים באותה תקופה.נכנסתי לבור מה שגרם לי לנזק חמור לקטנוע האם אני יכול לתבוע בבמ"ש לת"ק ואיך אני מוכיח שאכן  זה קרה לי ומה הטענות המשפטיות שיש לטעון  תודה

    • רשלנות והפח"ח. הערייה מחוייבת עפ"י חוקי העזר
      עו"ד | 15/01/2009 14:40

      לשמור על תקינותם של הכבישים העירוניים.

    • תאונה עקב כביש משובש
      | עו"ד יקי רנד | 15/01/2009 17:30

      ראשית, עליך לבדוק מיהו הגורם האחראי לתיחזוק הכביש בו ארעה התאונה. אם מדובר בכביש עירוני בירושלים, סביר להניח כי מדובר באחריותה של עיריית ירושלים ו/או אחריות קבלן מטעמה. אם מדובר בכביש בינעירוני, יתכן ומדובר באחריות החברה הלאומית לדרכים ( לשעבר מע"צ). לצורך ביסוס התביעה, עליך לצרף כל מסמך המתעד נזקי הקטנוע (דו"ח שמאי, תמונות נזק, חשבוניות תיקון וכיו"ב) וכן כל מסמך הנוגע למצב הכביש בשעת התאונה( תמונות הכביש, תלונה לעירייהף פרטי עדים לאירוע וכיו"ב). במידת הצורך הסתייע במסלול הייעוץ האישי. בהצלחה !