איחור בהשבת כספים

  • בהמשך לשאלתי
    דקלה | 29/12/2008 13:48

    נכון לעכשיו יש התפתחות נוספת בפרשה ביני וביין אייס, כאמור רכשתי מוצר פגום שאת תמורתי(כספי)קיבלתי כעבור שלושה וחצי חודשים וגם אז רק חלקית. היום קיבלתי לבייתי סכום של 100 ש"ח בגין העוגמת נפש שנגרמה לי. אני תוהה מדוע פיצו אותי לפני שהחזירו לי את מלוא כספי? שהרי הושב לי רק חלק מתוך הסכום ונותר עוד זיכוי של 60 שח להחזיר לי.... וגם אז נראה לך ש100 ש"ח זה פיצוי מספיק הולם לכל מה שהתרחש? מה עלי לעשות בעניין????????? לתשובתך אודה, דקלה.

    • איחור בהשבת כספים
      | עו"ד יקי רנד | 30/12/2008 14:34

      נכון לעכשיו, פוצית בגין מלוא ערך המוצר, וכל שנותר כעת הוא נושא עוגמת הנפש שהוסבה לך כתוצאה מהתנהלות החברה, והתמהמהותה בהשבת כספך. ניתן לתבוע על בסיס עוגמת נפש בלבד, וסיכויי התביעה סבירים, אם כי עלייך לקחת בחשבון, כי תביעות מסוג זה, אשר לא מעורב בהן נזק כספי ממשי, זוכות לאהדה פחותה ע"י בית המשפט, ולפיכך מדובר בשיקול דעתך הבלעדי באם לפנות לערכאות.