מהי תאונה

  • תאונת דרכים
    יעל | 28/12/2008 16:31

    שלום רב לפני מספר חודשים נפגעתי בעת שנסעתי ברכב, כאשר רכב אחר חצה את הצומת באור אדום, אני בלמתי בחוזקה וקיבלתי מכות יבשות אני חייבת לציין שבעת בלימת החירום שביצעתי הצלחתי להימנע מפגיעה ברכב השני שאלתי היא האם בגין נזקיי עליי לפנות לחברת הביטוח, האם פגיעותיי נחשבות כפגיעות בתאונת דרכים?

    • מהי תאונה
      | עו"ד יקי רנד | 29/12/2008 15:20

      התשובה חיובית. אם פגיעתך הגופנית, קשורה לנסיעה ברכב, גם אם בפועל לא ארעה התנגשות בין הרכבים מדובר בתאונת דרכים לצורך הכיסוי הביטוחי.