תאונה במסעדה

  • נפילה במסעדה
    קלאודיה | 14/12/2008 10:29

    נפלתי המדרגות של מסעדה, שברתי קרסול, עברתי ניתוח, הייתי 6 שבועות בגבס. המדרגה שעליה נפלתי היתה המדרגה האחרונה (ירידה) והיתה נמוכה בהרבה משאר המדרגות. אם מחליטים להגיש תביעה, באיזה סדר גודל של פיצוי מדובר ?

    • תאונה במסעדה
      | עו"ד יקי רנד | 15/12/2008 12:55

      גובה הפיצוי נגזר במידת מה, מזהות הנתבע, אני מניח שבמקרה זה מדובר במסעדה. כאשר מדובר באירוע תאונתי, אשר לא הותיר נזק צמית, אלא אך ורק פגיעה גופנית זמנית, הרי שראשי הנזק העיקריים על פיהם פוסק בית המשפטף הנם "כאב וסבל" בהתאם לשיקול דעתו של ביה"מ, וכן הפסדי השתכרות לעבר. קשה להעריך במקרה זה את גובה הפיצוי, אך סביר ומדובר בפיצוי אשר יכול לנוע בטווח 10,000 ש"ח-50,000 ש"ח. עם זאת, הסכום עשוי לגדול, במידה ומדובר בנזק פרמננטי בצירוף רשלנות רבתי מצד המסעדה.