למה אתה לא פונה למשטרה ?

  • לשון הרע
    רון | 12/12/2008 22:29

    אני איש עסקים ורכשתי בית דו משפחתי .כול השכנים חיים איתנו בידידות טובה.שכני הצמוד אלי ממרר לנו את החיים באיומים ומכנה אותי שחור ,עברין ,סוחר סמים ,צועק ליד השכנים שאני מכה את אשתי ,מאיים עלי שיביא לי אנשים מגואריש וידאג שאעזוב את הבית .הוא צועק ליד השכנים שהבית שאני גר בו מקולל ואנחנו גם ושילדנו ימתו כמו בנו של הדייר הקודם מסרטן.יש לי עדים שראו ושמעו הכול. האם אני יוכל לתבוע אותו ועל איזה סעיפים על איזה סכום אישתו גם שותפה לאיומים ולהערות המפחידות -אפשר גם אותה לתבוע תודה רבה רונן

    • למה אתה לא פונה למשטרה ?  לת
      לילי | 15/12/2008 20:58

      • לשון הרע ואיומים
        רון | 16/12/2008 09:17

        פניתי למשטרה .פעם שניה שהתלוננתי למרות שהיו יותר מקרים דומים אבל המשטרה סוגרת תיקים בחוסר ענין לציבור ובטענה שזה ריב בו שכנים הערת מערכת : אודות קריאה לשון הרע >>

    • תביעת לשון הרע
      | עו"ד יקי רנד | 17/12/2008 14:45

      ניתן להגיש תביעה ע"פ חוק "איסור לשון הרע". באשר לסכום התביעה: סך של 50,000 ש"ח לכל היותר ללא הוכחת נזק סך של 100,000 ש"ח ללא הוכחת נזק אך הוכחת כוונה לפגוע במידה ונגרם נזק (מעבר לעוגמת הנפש, נזק ממוני) בהתאם לגובה הנזק. *הערת מערכת: לקריאה נוספת חוק איסור לשון הרע