ויתור יורשים על ירושה

  • צוואבה
    מאיר | 04/12/2008 13:28

    בדירה הרשומה על שם הנפטרת בה מתגוררבעלה שיחדיו קנו דירה זו וידוע שהמנוחה עוד בחייה הביע ה רצונה להוריש דירה זו לבתה .במקרה זה לא היתה תוואה מלבד הרצון שהיה ידוע לשאר היורשים שהם הבעל ובנו אחי שלא מתנגדים לרצון האישה .ומוכנית להעביר את כל הזכויות בדירה לבת איך זה צריך להעשות ?

    • ויתור יורשים על ירושה
      עו"ד גיא כהן | 07/12/2008 12:01

      שלום מאיר כדאי לפנות לעו"ד שעוסק בתחום. ניתן להגיש בקשה לצו ירושה בו מוותרים חלק מהיורשים על הירושה.