נזק בחוף

  • האם חוף בבעלות מועצה אזורית שגובה כספים על הרחצה ב
    יעל | 20/11/2008 19:58

    הוא חוף פרטי? וכן בחוף כזה שחציו עם מציל וחלקו בלי. נניח וטבע שם ילד כתוצאה מאפנוען ים שפגע בו ,בחלק בלי המציל ועובר אורח בא להצילו ונפגע כתוצאה מבליעת מים. האם הוא יכול לתבוע את המועצה האזורית?את המציל ? את הילד? את האופנוען? תודה רבה מראש!!!

    • נזק בחוף
      עו"ד גיא כהן | 23/11/2008 07:50

      שלום יעל התשובה עשוייה להיות כולם ואף לא אחד. זה מאוד תלוי בנסיבות המדוקדקות של המקרה.