תביעה בשל נזק נפשי

  • תביעת נזיקין - "בנפש"
    חסוי | 15/11/2008 20:42

    אני מבקשת לדעת מה עלי לעשות ולפי לפנות על-מנת לתבוע את הפרוד שלי בתביעת נזיקין בעקבות , תופעת חרדות אשר ביכולתי להוכיח שהינם בעקבות התנהגותו של בעלי/ הפרוד שלי.. כעת אני בהליך של תביעת מזונות ופירוק שיתוף ואני בהחלט רוצה לתבוע אותו בעקבות נזק בריאותי שנגרם לי בגללו ובגלל התנהגותו במהלך 8 השנים האחרונות? אשמח לקבל ייעוץ למי לפנות , והיכן עלי לתבוע אותו?

    • תביעה בשל נזק נפשי
      עו"ד גיא כהן | 17/11/2008 08:16

      שלום רב המדובר בתביעה בשל נזק נפשי שאיננה שונה מתביעות רבות דומות בתחום. עלייך להיוועץ בעו"ד העוסק בתחום.