תביעת עגמת נפש

  • תלונה בגין עגמת נפש!
    גילי | 14/11/2008 17:13

    הייתי בקשר עם מישהו במשך חמש וחצי שנים.הנ"ל רצה לנתק את הקשר,ומצד שני המשיך להיות איתי בקשר... לאור סכסוך בביתו, הנ"ל האשים אותי בדברים שלא היו ולא נבראו,עשה נגדי צו הרחקה,ואפילו גרר עד לבית משפט,ששם השופטת הייתה טובה אלי. ברצוני לשאול,האם זה בסדר שאחרי שעשה נגדי צו הרחקה,המשיך להתקשר אלי?(בזמן הזה לא ידעתי על הצו)...וגם ביום שתבע אותי בבית המשפט,התקשר אלי...(ונודע לי על תביעתו רק בלילה של אותו יום). (אני רוצה לציין,כי בימים האחרונים לפני שהגיש הכל,הוא איים שאם משפחתו מתפרקת (ולווא דווקא ביגללי),הוא מסוגל להרוג,ו"יצטרכו להגיד הרבה קדיש"...ו"ישפך הרבה דם".... אני יכולה להגיש תלונה במשטרה? לתבוע על כל זה?< תודה מראש!

    • תביעת עגמת נפש
      עו"ד גיא כהן | 17/11/2008 08:09

      שלום גילי. ניתן להגיש תלונה במשטרה בשל האיומים. ניתן להגיש תביעה בשל לשון הרע שהפיצו נגדך. כל טוב.

      • תודה על תגובתך המהירה...ברשותך שאלה נוספת..
        גילי | 17/11/2008 12:19

        החלטתי כן להגיש תביעה נגד האדון. האם אני יכולה להגיש תביעה נגדית למה שהוא הגיש,? למי אני פונה על מנת לעשות זאת? אני מקווה שתוכל לענות לי. תודה מראש, גילי.