דירה נגועה בטרמיטים

  • רכישת דירה נגועה בטרמיטים
    דב | 21/10/2008 22:03

    רכשתי דירה שהתבררה לאחר הכניסה כנגועה בטרמיטים הנזק היה של כ 1500 ש"ח, ידעתי את המוכר אבל לא בקשתי ממנו פיצוי לאחר מספר חודשים התברר שעלי להחליף את כל המשקופים והנזק יגיע למספר אלפי שקלים האם יש עילה לתביעה, ואם כן באיזה אופן

    • דירה נגועה בטרמיטים
      עו"ד גיא כהן | 22/10/2008 09:59

      שלום רב. אם המוכר ידע יש לך עילת תביעה טובה. צריל להוכיח זאת.

      • תגובה
        דב | 22/10/2008 18:58

        גיא תודה על התשובה אינני יכול להוכיח אם המוכר ידע או לא ידע ואין באפשרותי להוכיח זאת אבל וזה האבל הגדול קבלתי את הדירה נגועה בטרמיטים והייתי צריך להחליף את כל המשקופים האם במקרה זה ש עילה לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות ?

        • דירה נגועה
          עו"ד גיא כהן | 23/10/2008 08:42

          שלום דב יש חשיבות גם להוכחת העילה ולכן פוירטתי כי יש לך עילה אם הוא ידע ועלייך להוכיח זאת. אם לא תוכל להוכיח זאת אתה עלול להפסיד.