כוס מזיקה

  • פציעה בכף רגל
    ענת | 27/09/2008 21:40

    שלום, ביתי נישאה לפני יומיים. בזמן שבירת הכוס ע"י חתני הטרי חדר רסיס גדול מהכוס את הנעל וגרם לחתך עמוק בכף רגלו. הוא נחבש ע"י רופא מהמוזמנים אך לאחר המסיבה נאלצו החתן והכלה ללכת לחדר מיון שם נתפר החתך בכף הרגל.שברי הכוס נשמרו ושמנו לב כי מדובר בכוס מזכוכית עבה.אילו היתה כוס מזכוכית דקיקה לא היתה חודרת את הנעל. האם יש להערכתכם עילה לתבוע את בעלי גן הארועים אשר נתנו את הכוס? אודה על הצעתכם בענין זה. כמובן שירח הדבש שתוכנן בתקופת החגים נאלצו לדחות. אודה על יעוצכם בענין.

    • כוס מזיקה
      | עו"ד יקי רנד | 28/09/2008 04:48

      מדובר במקרה רגיש וכאוב. סיכויי התביעה כנגד גן האירועים גבוליים. מחד, נהוג לספק לזוג הנישא, כוס בעלת זכוכית דקה אשר תקל על שבירת הכוס ותמנע אירוע תאונתי, מאידך, מדובר בנוהג לא מחייב, ואין בהכרח סטייה גסה מצד גן האירועים מנורמה מקובלת. לפיכך, הייתי ממליץ על שיגור מכתב דרישה לגן האירועים בו תגוללו מסכת האירועים הכאובה, ותדרשו פיצוי,המתייחס לפציעה ולביטול ירח הדבש. ייתכן ותפוצו שכן גופים מסוגו של גן האירועים משתדלים להימנע מפרסום שלילי ופגיעה במוניטין אשר עשויים להיגרם לו אם תוגש תביעה. במידה ותסורבו, יש בהחלט לשקול הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.