נזק מרטיבות

  • התפוררות הטיח בחדר האמבטיה מהשכן בקומה מעל
    ניר | 09/09/2008 22:00

    לאחרונה,ובאופן הדרגתי,מתנפח טיח תקרת חדר האמבטיה שלי ובחורים שנוצרים מתגלים ברזלי קונסטרוקציה חלודים. 2 מומחים לאיטום ציינו מפורשות(אחד מהם בנוכחותה של השכנה מהקומה מעל) שהנזק הוא ללא ספק כתוצאה מנזילות-עקב דליפות צנרת,המנפחות את הברזל,שדוחף את הטיח החוצה. עוד טענו המומחים שדרוש שיקום (בחומר מיוחד)לברזל אחרת תיחלש התקרה למצב מסוכן. השכנה מתנערת וטוענת בתוקף שזו בעיה אצלי ולא מוכנה להביא מומחה מטעמה,ולא מוכנה לתת שום אפשרות לבדוק את האטימות בחדר המקלחת שלה. מהם השלבים ע"פ ניסיונכם,שעלי להתנהל לפיהם,ועל מי חלים הוצאות התיקון?

    • נזק מרטיבות
      | עו"ד שוקי בלנגה | 11/09/2008 10:40

      ניתן פס"ד בענין דומה די לאחרונה. בידיך אני מבין חוו"ד שהנזילה מקורה מהשכנה, וכן חוו"ד לגבי הנזקים. תוכל להגיש תביעה כנגד השכנה וכנגד המבטחת שלה (ביטוח דירה)באם ישנה תוכל גם לבקש להזמין למקום שמאי מטעמה שיאמוד את הנזק. בהצלחה.