החזר כספי

  • החזר כספי מבית ספר ללימודיא נגלית
    מילנה | 25/08/2008 10:54

    ברצוני לדעת האם אני זכאית להחזר של כסף מ-WALL STREET בית הספר ללימודי אנגלית. אני שילמתי 7200 ש"ח עבור 3 רמות , למדתי בסך פחות מרמה אחד שזה ספר אחד. והם חייבו אותי על כל הסכום ועל כל הרמות. האם אני יכולה להוציא מהם את כספי בחזרה ת לפחות לשלם כנס על כך שאני לא יכולה להמשיך ללמוד ( מסיבה שאני דיסלקטית והבאתי להם את כל האישורים הנדרשים מפסיכולוגית שלי), והם לא מוכנים להחזיר לי את כספי.

    • החזר כספי
      עו"ד גיא כהן | 25/08/2008 17:15

      שלום מילנה אם הקושי שלך הוא דבר שלא היה ידוע לך תוכלי לטעון כי מדובר בטעות שלך המקנה לך זכות ביטול ההסכם. אם מכתב מפורט לא יעזור תוכלי לפנות לבית משפט.