נזק לשן

  • פיצויים בגין חפץ זר במזון
    צח | 20/08/2008 14:37

    שלום, במסגרת יום עבודה הזמנתי משלוח מזון ממסעדה ידועה בתל אביב באמצעות אתר אינטרנט המרכז הזמנות שכאלו. המזון הגיע ובמהלך הארוחה נגסתי באום ברזל (אום כזה המתלבש על קצהו של בורג) שהיה במנה. כרגע השן די כואבת אך אינה שבורה. צילמתי את המנה עם החפץ הזר ויש לי מספר עדים שנכחו בארוחה. האם יש לי עילה לתביעה? האם זה מקרה שהולך לבימ"ש? או שמא עלי לפנות למסעדה עצמה? או האם לפנות לאתר האינטרנט שבאמצעותו הזמנתי? תודה על הייעוץ והסבלנות.

    • נזק לשן
      | עו"ד שוקי בלנגה | 20/08/2008 17:34

      נראה כי קיימת לך עילה לתביעה, ישנן אפשרוית שונות הן פנייה למקום שהכין את אותה מנה והן לביהמ"ש תוכל לפנות לייעוץ אישי על מנת לקבל ייעוץ מקצועי יותר בכל מקרה שמור את החפץ שמצאת זו יוכל לשמש אותך כראיה באם תצטרך