לשון הרע

  • לשון הרע
    יוסי | 20/08/2008 10:10

    אחותי ואני מסוכסכים בגלל ירושה כבר 10 שנים. לפני כמה חודשים היא התנקמה בי והפעילה את חוק הדווח על ביתי. היא דווחה למשטרה שאני מכה את ביתי. בעיקבות הדווח חקרו את ילדיי במשטרה ופתחו לי תיק שניסגר מחוסר ראיות. אי אפשר לתאר במילים את הטראומה שניגרמו לי לאישתי ולילדים. האם אני יכול לתבוע אותה על הוצאת לשון הרע? היא עלולה לטעון שעשתה זאת מתוך אכפתיות לאחיניה (דבר שממש לא נכון) וגם זהותה חסויה (אני פשוט יודע שזו היא). מה לעשות?אני נורא כועס!

    • לשון הרע
      עו"ד גיא כהן | 22/08/2008 17:25

      שלום יוסי עילת תביעה בהחלט יש השאלה היא איך תוכיח שזו היא נסה להקליט אותה ולהוציא ממנה הודאה שזו היא.

      • פגיעה כזו שווה חוקר פרטי
        דבורה | 24/08/2008 11:25

        לגבי רוע שכזה שווה חוקר פרטי