פציעה ישנה

  • פגיעה ישנה בבית הספר
    איתמר | 14/08/2008 09:25

    שלום, לפני 11 שנים בהיותה בת עשר נפלה חברה שלי מקורקינט ונחבלה בשיניה. היא עדיין בטיפולים. עד כה היא הוציאה אלפי שקלים על טיפולים וכעת היא עומדת לעבור טיפול נוסף מסובך (שתל). שאלתי היא האם ניתן לתבוע את בית הספר? האירוע היה בדרך חזרה מבית הספר ולא בשטח בית הספר. היא כעת בת 21 לערך. האם יש התיישנות כאן?

    • פציעה ישנה
      עו"ד גיא כהן | 14/08/2008 17:08

      שלום איתמר אם התביעה הינה כנגד העירייה סופרים שבע שנים מיום שהילדה הגיעה לגיל 18. אם רוצים לתבוע רק את הפוליסה שיש לכל תלמיד במדינה סופרים שלוש שנים מגיל 18. יש לבדוק האם יש עילת תביעה נגד מי שאחראי למיפגע שרגם לתאונהץ תוכלי לנסות פניה ישירה לעזרה נוספת.