נזק לרגל בחנות

  • פגיעה באצבערגל שמאלית בחנות
    יפעת | 24/06/2008 14:07

    כאשר נכנסתי לחנות הומה אדם, על הרצפה נחו תיבות דואר עשויות ברזל כבד שהוצעו למכירה לציבור. כאשר הסתובבתי לקחת את בני הקטן תיבת הדואר נפלה על כף רגלי וכתוצאה מכך התרסקה אצבע הבוהן ברגי השמאלית. נגשתי למוקד תיכף ומיד ושם נאמר לי כי האצבע התרסקה, קבלתי טיפול, והושבתתי למשך 3 שבועות. המקרה קרה לפני כחודש ימים. מאז אני בטיפולים אצל אורטופד. פניתי לבעל החנות והוא מסר לי שאין לחנות ביטוח. נאמר לי שיש לי אפשרות לתבוע אותו. חזרתי לעבודה אולם אני סובלת לעיתים מכאבים עזים וכושר התפקוד שלי ואורח חיי ירדו לבלי היכר. נאמר לי, (אני כעובדת בבית משפט,) שיש לי אפשרות להגיש תביעה בגין נזקי גוף בסדר דין מהיר עד 50,000 ש"ח. בעל החנות שפניתי אליו לקבל את פרטי המבטח, שאין לו ביטוח המכסה נזקים מהסוג הזה. את מי אוכל לתבוע מלבד בעל החנות. מה הפרוצדורה אם תוכל לכוון אותי, כי אני רוצה להגיש את התביעה ללא ייצוג.

    • נזק לרגל בחנות
      עו"ד גיא כהן | 25/06/2008 10:07

      שלום יפעת. לפי פרטי המקרה זו תהיה טעות לתבוע ללא ייצוג. סדר דין מהיר לא מתאים לתביעות בגין נזקי גוף. אם המדובר בחנות מבוססת יש להניח כי תמצאי עו"ד שיסכים לייצגך על בסיס הצלחה, גם אם מדובר ברוב שכה"ט. בהצלחה.