נזק לסחוס

  • תאונת עבודה
    אריק | 17/06/2008 09:22

    לאחר תאונת אופנוע העבודה עם פגיעה בברך אשר הצריכה ניתוח בעקבות פגיעה בסחוס של המפרק אשר במהלכו בוצע נסיון לשחזור הסחוס.הוסבר לי ע"י הרופא כי דרגת חומרת פציעתי היא 4 בפגיעות סחוס(דרגה די גבוהה) מה אחוזי הנכות אשר מיועדים לפציעה מסוג זה. בתודה מראש אריק

    • נזק לסחוס
      עו"ד גיא כהן | 20/06/2008 08:44

      שלום אריק בתקנות של ביטוח לאומי לפיהן נקבעים אחוזי הנכות בודקות בראש ובראשונה את ההשלכה התפקודית של הפגיעה. עד כמה התנועה של הרגל מוגבלת וכו'. אם יש לך פגיעה ברורה בסחוס ייקבעו אחוזים גם אם לא ניתן למצוא היום הגבלה, אולם אין לכך נוסחה. כל מקרה לגופו וכל רופא יעריך זאת קצת אחרת. עו"ד הבקיא בתחום יוכל להעריך לאחר שיחה איתך וקריאת החומר הרפואי את חומרת הפגיעה ושיעור הנכות.