תביעת לשון הרע

  • לשון הרע הצעת פשרה
    911moshe | 25/05/2008 11:22

    שלום . לפני כחודש פלוס הוגש נגדי כתב תביעה על לשון הרע על סך מיליון ש"ח בגין 5 מילים שכתבי לעו"ד של בנק שהיתי חייב לבנק כסף והעתקים היו למנהלי הבנק. היות ואין לי כסף לעו"ד לצערי לא לקחתי עו"ד והיה דיון בבקשה של התובע לצו איסור פרסום וכן עיקול על דירה שברשותי שיש לי עליה משכנתא אך היות ואני לא בארץ גר הוא התובע היה לבד בדיון וקיבל את בקשתו לשני הדברים הנ"ל ובית משפט הציע מספר דברים 1. שניתן הסכמה לבית משפט לפסוק לפי סעיף 79 א כי שנינו מסכמים שהיה כאן שילחת מכתבים, אבל אני טוען שכתבתי את מה שכתבים בתום לב .. 2.או שנגיע לפשרה . ואז לא יהיה משפט ו/או להגיע לדיונים בבית משפט < דבר שיכריח אותי לעזוב את העבודה ולהגיע לישראל כמה פעמים כי אני מתגורר בחו"ל ועובד על מנת להחזיר את החוב לבנק>. וכמובן כל צד יביא עדים . שאלתי מה לעשות: 1. האם לקבל את ההצעה לגבי סעיף 79 א?כאילו מה הסיכונים פה? האם בית משפט יכול לקבלאת כל הסכום וכדומה או ... 2. היות ואני התכתבתי אם העו"ד והוא לא מוכן לשום הצעת פשרה רק לפסיקת של בית משפט מה עלי לעשות? ללכת לדיונים או לא? תודה אני מש מבולבל כי יש לי עוד 5 ימים לענות לבית משפט מה אני עושה.

    • תביעת לשון הרע
      עו"ד גיא כהן | 25/05/2008 11:38

      שלום רב כבר כתבתי לך בעבר כי מדובר בנושא מהמורכבים ביותר במישפט הישראלי והבינלאומי בכל הנוגע למקום בו יהיה הדיון. לא ניתן לתת לך תשובה ללא פגישה. תוכל לנסות לפנות באמצעות פניה דחופה. בהצלחה.

    • תביעת לשון הרע - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 20/07/2008 10:45

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות: תביעת לשון הרע, ראה: תביעת לשון הרע