תקיפה נזק וגישור

  • גישור לאחר תקיפה
    מאור | 29/04/2008 14:38

    לפני מספר חודשים נכנסתי לכיתה בה שיבו תלמידים באוניברסיטה. אחד הסטודנטים ביקש ממני לצאת ולאחר שסירבתי הוא היכה אותי. יש לי אישור מרופא על חבלות יבשות בכמה אזורים בגוף. הגשתי תלונה במשטרה ולאחר מספר ימים הם הודיעו לי שהתיק נסגר. ביקשתי לפתוח את התיק שוב. המשטרה נעתרה לבקשתי וכרגע התיק פתוח. הגשתי במקביל תלונה לוועדת משמעת של האוניברסיטה. הוועדה לא החליטה עדיין אך הפנתה את שנינו להליך גישור (וולונטרי). האם תוכלו לייעץ לי כיצד עליי לפעול? ראשית, האם עליי להיעזר בעו"ד כדי לקדם את התיק במשטרה? שנית, האם עליי להמשיך בהליך הגישור? שלישית, מה עליי לדרוש בהליך הגישור כדי לסגור את התיק? תודה

    • תקיפה נזק וגישור
      עו"ד גיא כהן | 02/05/2008 08:51

      שלום מאור. גישור הוא הליך שתלוי בנכונות הצדדים לקחת בו חלק. כל עוד לא הושג הסכם בסוף ההליך כל צד רשאי להפסיקו בכל עת. לא ברור לי מה מטרתך ולכן אין באפשרותי לייעץ לך. בנוגע למשטרה נראה לי כי תוכל לוותר על שירותי עו"ד כל עוד מתנהלת חקירה. כדאי יהיה לך להיוועץ בעו,ד כאשר החקירה תסתיים עם המלצות כלשהן.