מטרד ולשון הרע

  • אישה מטרידה
    אודי | 21/04/2008 16:25

    מה לעשות עם אישה מטרידה ?אישה שגרה בסמוך לבית עסק וכל הזמן מטרידה עם משטרה בטענת הקמת רעש והמשטרה מצידה מגיעה כי היא חייבת ולא מוצאת שום רבב . מה לעשות עם אחת כזו שמנסה כל יום ומחפשת אותי בכל מיני תחבולות ודרכים איך לנסות לפגוע בעסק ואיך לגרום לי ליפול . ישנם פעמים שקיללה את הסובבים אותי וגם את אחיי מדברת רעות על משפחתי ועל העסק שלי . אני מנסה להתפרנס בכבוד ולא מספיק שאני בחובות והמצב קשה היא מנסה לדפוק אותי בכל דרך שהיא . ושאלה חשובה נוספת :הוצאת לשון הרע האם היא צריכה להיות לדוגמא ע"י ביטויים קשים שנאמרים על מישהו או לחילופין אין הגדרה והכל נתון לפרשנות-ז"א אם היא קראה ליזבל או קיללה מידי פעם או מספרת לשון הרע לגביי או לגבי משפחתי האם ניתן לתבוע מצב שכזה או שצריך לעמוד במבחנים נוקשים. ראוי לציין שאין אני מחפש אותה או מציק לה היא עושה זאת מעין צרה ומנסיון להפיל אותי עד כמה שניתן העבר שלי עם האישה הזו הסתיים בביהמ"ש ע"י תשלום פיצויים לגביה והיא לא נחה ממני

    • מטרד ולשון הרע
      עו"ד גיא כהן | 02/05/2008 08:41

      שלום אודי. אין כללים נוקשים לתביעה לפי עילת ,לשון הרע,. מה שעלייך לאסוף הוא ראיות לאמירת לשון הרע מכל סוג ע"י אנשים ששמעו אותה מפיצה את לשון הרע. אני מאחל לך הצלחה איתה ובכלל... הצלחה.