התחשמלות ברשות הרבים.

  • פגיעה בילדה
    אילן | 17/04/2008 11:50

    שלום, רציתי לברר לגבי תביעה לגבי התחשמלות של ילדה. הילדה שלי (7.5) התחשמלה אתמול בערב. שלומה היום יחסית טוב. ההתחשמלות התרחשה ברשות הרבים - בדשא הנמצא ליד מרכז עירוני (ובו חוגים) כשר בדשא פסלים סביבתיים מוארים. פסלים אלו אנים מגודרים וגבהם כמטר. כנראה שבגלל בעיה של רטיבות וחמשל שהיה במקום הילדה התחשמלה (היא היתה יחפה – שחקה בדשא וליד הפסל). היא עלתה עליו מצד אחר ולא קרא כלום. ואז עמדה מצד שני ונגעה בפסל והתחשמלה. לא ראינו אותה מתשחמלת (היינו כ-20 מטר) אבל זה היה התיאור שלה (שאומת לאחר מכן מבחינה פיזית בבית החולים). היא איבדה הכרה ונשימה לכמה דקות לא ידוע כמה (דופק נשאר). מצאיתי אותה ככה וקראתי לאשתי שעשתה לה החייה (היא רופאת ילדים). הבאנו אותה לבית החולים שעשה לה CT ראש ועוד בדיקות שרובם יצאו תקינות. יש חשש לסיבוכים עתידיים – גם עוד כמה חודשים ושנים. הילדה כמובן בחרדות ועשינו הכל להרפות וכו'. הילדה עכשיו בבית עם עירוי ומחר צריכה לעבוד עוד בדיקות. באותו ערב הודעתי למוקד העירייה ששלח לשם טכנאי של העירייה (שדיבר איתי בדרך לשם) והוא כנראה טיפל במפגע. רא ש העיר התקשר לשאול מה קורה , כמו כן המחלקה הסוציאלץ מנהלת בית הספר וכו. בשלב זה, אני מעוניין לדעת בכלליות מה נראה לך לגבי התביעה – אם יש דברים חשובים שאני צריך לעשות, אם ארצה לתבוע מה הפרוצדורה, על אילו סכומי תביעה מדברים, האם יש פה רשלנות של העירייה, ומה מוד העבודה איתך. (במייל) תודה רבה, אילן אם צריך – אני יכול לשלוח פרטים נוספים אבל אני מעוניין בשלב מוקדם זה בהערכה כללית. שוב תודה.

    • התחשמלות ברשות הרבים.
      עו"ד גיא כהן | 18/04/2008 09:58

      ראשית אאחל לכם בריאות והחלמה שלמה. באשר לעילת תביעה הרי שזו קיימת ללא ספק. כדאי שתשמור תיעוד כגון פרטי השיחה שלך עם הטכנאי של העירייה. הייתי משתדל להבין מה הוא "תיקן" שם, ולתעד את זה. מוקדם מדי לדבר על נזק ולכן על תביעה. בשלב זה חשוב לשמור חומר רפואי. כדאי לבקש מהעירייה העתק דו"ח ארוע. חג שמח.