נפילה במעון

  • פגיעה במעון עם צלקת
    ענת | 13/04/2008 22:29

    שלום רב, ילדתי, בת 4.5 שנים, נפלה לפני 3 שנים במעון ונפתח לה המצח. מיד לקחתי אותה בהמלצת רופאת הילדים לבית החולים היות והיא סוכרתית לתפרים בבית חולים שניידר. בוצעו לה תפרים במצח ומזה שלוש שנים כל יום אני רואה את הצלקת על מצחה ותוהה למה היא צריכה את אות הקין הזו... האם אפשר לתבוע את הביטוח של המעון בגין פגיעה זו?? במידה וכן, לאיזה עו"ד מומלץ ללכת (תחום התמחות) אודה על תשובתכם.

    • נפילה במעון
      עו"ד גיא כהן | 14/04/2008 08:50

      שלום ענת יש לבדוק האם למעון ביטוח שעשה עבור הילדים. ביטוח כזה יתן מענה מסויים ללא צורך בהוכחת רשלנות של המוסד. אם ניתן להצביע על רשלנות של המוסד שגרמה לנזק כגון מיפגע בטיחותי שקיים במקום, ניתן יהיה לקבל פיצוי משמעותי יותר. אז השאלה היא האם המוסד מבוטח בביטוח אחריות. יש לפנות לעו"ד מתחום הנזיקין.