ירידת ערךלמקרקעין ונזיקין

  • תביעה נגד רשות מקומית
    משה | 10/04/2008 14:20

    יש בבבעלותי דירת מרתף בת"א, לאחרונה נקבע בחוק העזר העירוני שחובה על כל הבניינים שימצא בשטחם חדרי אשפה, לצורך כך מבצעת העירייה בניית מתקן אשפה אצלינו בבנין(ע"ח הדיירים) דא עקא שמיקומו של המתקן חוסם בצורה נרחבת את חלון המרתף, לצערי, כל פניותי לעירייה בנושא זה לא נענו. שאלתי, במידה ואכן תהיה בידי חוו"ד מומחה שעבודות העירייה גרמו לפגיעה חמורה בערך הנכס, האם ניתן לתבוע את העירייה על כך? ואם כן לאיזו ערכאה תוגש התביעה ובאיזה הליך? לתשובתכם אודה.

    • ירידת ערךלמקרקעין ונזיקין
      עו"ד גיא כהן | 14/04/2008 08:45

      שלום משה נראה כי יש לך עילת תביעה נזיקית נגד העירייה, ולכן תוכל להגיש התביעה בבימ"ש. המדובר בתביעה אזרחית רגילה. בהצלחה.