נזק במהלך שירות צבאי

  • פגיעה
    אמי | 23/03/2008 09:22

    שלום לפני כ3 שנים נפגעתי מחפץ שנפל עלי בעת שירותי בצבא אני עדיין שם פוניתי לבית חולים ואפילו הייתי מאושפז עקב כך במחלקה נוריכורוגית בתל אביב וקיבלתי על כל 3 חודשי ג' לפני כחצי שנה נתנו לי תשובה סופית ממשרד הבטחון כי תביעתי נדחתה וכי ב סי טי ואמ אר איי הכל תקין אך אני עדיין סובל מכאבי ראש סחרחורות יש לי קושי בזכרון קושי רב בשינה ואלו דברים שלא ניתן לאבחן באופן חזותי מצה עלי לעשות האם יש לי סכוי לתביעה ומה הסיכוי? והאם אני צריך להיות עם מזומן לעורך דין או נהוג שבמקרים כאלה עורך דיןלוקח כסף מהזכייה

    • נזק במהלך שירות צבאי
      עו"ד גיא כהן | 23/03/2008 13:37

      שלום אמי רק לאחר שעו"ד יעבור על החומר הרפואי ומכתב הדחייה, תוכל לדעת מה הסיכויים. באם תפנה בדרך של פנייה דחופה באתר, נשמח לעזור. עוה"ד המטפלים בתחום גובים בד"כ סכום מינימאלי כמקדמה ע"ח שכה"ט הסופי שהוא באחוזים.