אבל יש פונקציה של תשלום זמני מוקדם שנקראת תשלום תכוף - כדאי לבדוק עם עו"ד האם הדבר אפשרי במקרה הספצי

  • תאונת דרכים
    לבנת | 26/02/2008 18:38

    שלום. פלוני עשה תאונת דרכים, יושב כבר חודשיים בבית בשל אי יכולת לעבוד. הביטוח הלאומי לא משלם לו כל קיצבה, משום שזו לא תאונת עבודה, ומצד שני הנזק לא התגבש ולכן עדיין לא ניתן לדרוש כסף מחברת הביטוח. מה עושים בזמן הזה שהאיש ללא כל הכנסה חודשיים? תודה

    • אבל יש פונקציה של תשלום זמני מוקדם שנקראת תשלום תכוף - כדאי לבדוק עם עו"ד האם הדבר אפשרי במקרה הספצי  לת
      לא תשובה מוסמכת | 29/02/2008 16:57

    • תשלום תכוף
      עו"ד גיא כהן | 04/03/2008 10:48

      שלום לבנת יש לפנות לעוה"ד על מנת לבחון הקדמת תשלום תכוף מה שקיים ומקובל כשמדובר בתשלום תכוף.