תקיפת כלב

  • שלום וערב טוב,
    מרדכי | 25/12/2007 21:01

    יצאתי לטייל עם הכלב שלי בפארק, ובאופן מאוד לא אופייני הוא גילה תוקפנות כלפי אדם שישב שם על אחד הספסלים - חשוב לי להדגיש ששום נזק פיזי לא נגרם לאותו אדם!! אבל הוא בתגובה איים עליי שיתבע אותי על כך שאני מסכן את הציבור, ושזו חיה מסוכנת וכו' - אם הוא לא ננשך אז בכלל יש לו טענה כלשהיא כלפיי? רק אם הוא נבהל קצת?

    • תקיפת כלב
      עו"ד גיא כהן | 26/12/2007 17:49

      שלום רב ישנן הוראות בחוק האוסרות על בעלים של כלב לאפשר לו לשהות בחוץ ללא מחסום לפה וחגור. אם הוא נבהל בשל העובדה כי הכלב היה חופשי וללא מחסום יש לו עילה עקרונית. יהיה לו קשה מאוד להוכיח כי נגרם לו נזק.

    • לא משנה איך זה ייגמר, לפעם הבאה אני ממליץ פשוט ללכת עם רצועה ומחסום פה.
      אלכס | 28/12/2007 09:24

      כי ככה החוק מחייב.

      • לפי דעתי הוא לא יוכל לעשות לך כלום, כי לא נגרם לו שום נזק.
        תובל | 28/12/2007 10:36

        אבל זו דעתי האישית.