כלב נובח כעילה לתביעה

  • תשמעו קטע..
    סיון היפה | 23/10/2007 18:18

    אני מטיילת עם הלכב של י בערב בשדרה, וכרגיל הוא אוהב לנבוח קצת על ילדים.. כמה ימין אחרי אני מקבלת מגתב מגברת, שטוענת שהילד שלה נבהל, לא ישן וכו', והיא שוקלת תביעה בגין הטראומה\ ךדעתה, שנגרמה לילד - זה לא הזוי?? זה בכלל אפשרי?

    • כלב נובח כעילה לתביעה
      עו"ד גיא כהן | 23/10/2007 18:33

      הסיכוי לזכות בתביעה בגין נזק נפשי שנגרם מנביחת כלב קלוש. בנזיקין בודקים את הצפיות הנורמטיבית. דהיינו האם ניתן לצפות מבעל כלב כי ייצפה שנביחת כלבו תגרום לנזק נפשי לילד. ככל שמדובר בנביחה רגילה ולא התנפלות של כלב שאיננו מוחזק ברצועה, ניתן לומר כי לא קיימת צפיות נורמאטיבית שכזאת.

    • אנשים חיים בסרט!  לת
      חחחחח | 23/10/2007 23:35