כלב שנובח ומטריד

  • כלב שנובח בכל שעות היום
    דינה | 19/10/2007 15:50

    שלום. אם לשכנים שלי יש כלב שמושאר בחוץ בכל שעות היום והלילה, נובח ללא הפסקה ומטריד את מנוחתי, האם אפשר לתבוע את השכנים בנזיקין? במשטרה אמרו שאי אפשר לעשות כלום מבחינה פלילית.

    • כלב שנובח ומטריד
      עו"ד גיא כהן | 21/10/2007 08:15

      עילת התביעה הינה עוולת המיטרד. בכדי לזכות בתביעה יש להוכיח כי המדובר ברעש והפרעה חריגים. ניתן וצריך לדרוש צו מניעה מבית משפט שיאסור השארת הכלב בחוץ.

      • האם היה לזה פסיקה או תקדים בנושא? (המשך)
        יואל | 22/10/2007 12:40

        ומה עושים עם הכלב במידה ונפסק שהוא אכן מטריד את השכנים?