שכ"ט עו"ד

  • בדיני נזיקין
    דני | 17/10/2007 19:55

    מה השכר טרחה של עורך דין בתאונת עבוטדה ומתי הוא נלקח. תודה

    • שכ"ט עו"ד
      עו"ד גיא כהן | 18/10/2007 07:45

      המקובל הוא בסביבות ה 20% מהסכום שמקבל הלקוח בסוף ההליך. לעיתים משתלם סכום מסויים כתשלום על חשבון שכה"ט הסופי. הכל נתון לסיכום בין הלקוח לעורך הדין.

      • מה שאתה אומר - להתווכח עם עורך הדין?
        דני2 | 18/10/2007 10:27

        כלומר, האם אני צריך להתחיל לבקש? להתחנן? לומר לו שזה מחיר לא מקובל? איך אני בכלל מנהל וויכוח כזה, הרי אם אני אתווכח הוא בטוח יתאמץ פחות, לא?