אני לא ממש בקיא, אבל נראה לי שביהמ"ש קובע את הסכום...

  • שכ"ט עו"ד
    ברדיצ'בסקי | 08/10/2007 11:36

    שלום, כמה אחוזים מקבל עו"ד מטיפול בתיק רשלנות רפואית?

    • אני לא ממש בקיא, אבל נראה לי שביהמ"ש קובע את הסכום...  לת
      Ben | 08/10/2007 18:51

    • שכ"ט עו"ד
      עו"ד גיא כהן | 09/10/2007 00:52

      בתחום דיני הנזיקין, וכאשר לא מדובר בתאונת דרכים בעקבותיה תובע נפגע בגופו את חברת הביטוח, שאלת שיעור שכה"ט היא עניין הסכמי בין הלקוח לעורך הדין שלו. המקובל הוא לגבות שכ"ט שבחלקו הגדול והמכריע תלוי בפיצוי שמקבל הלקוח בסיום ההליך, באופן שעורך הדין מקבל בין 15 ל 25 אחוזים מהפיצוי הכולל.